Startsida Hårborttagning Kärl  Ben Kärl  Ansikte Pigmentfläckar Skinrejuvenation
Rosacea Restylane Kemisk  Peeling Hudvård Samarbetar med Om oss Vägbeskrivning
 
Malmö City Laser

Hudvård - DDF Produkter

 

Fin hy är ingen gåva utan snarare resultatet av daglig skötsel och hudvård. Upprätt- hållandet av en smidig, mjuk och len hud är mycket viktig för vårt välbefinnande. Huden är vårt ansikte utåt och avspeglar hur vi mår både fysiskt och psykiskt. Huden utsätts för många belastningar, exempelvis: Väder, vind, kyla, värme, solning, luftföroreningar m.m.

Vi på lasermottagningen använder medicinskt testade hudkrämer, framtagna av dermatologer och annan medicinsk personal.

DDF:s hudvårds serier rengör, skyddar och behandlar genom att förbättra huden inifrån, vilket ger snabba och varaktiga resultat. Beprövade medicinska behandlingar, som tagits fram i samarbete med cell- och nutritionsforskare, har skapat hudvårds preparat som ökar hudens elasticitet, fräschhet och hälsa genom att påverka huden inifrån. De kliniska testerna, som utförs på samtliga DDF-preparat, är inriktade på att behandla olika hudproblem på ett optimalt sätt. Grundarna, läkaren Howard Sobel, MD och Elaine Linker, näringskonsult, har tillsammans med DDF:s team av biokemister styrt företagets forsknings- och utvecklingsavdelning, där de lyckats få fram olika revolutionerande lösningar för läkning avbefintliga hudskador och som samtidigt förebygger framtida skador.

 

ANTI-AGING - BEHANDLANDE
Motverkar hudens åldrande på cellnivå. Miljöpåverkan och förändringar i hudens cell-
funktion leder till minskad vitalitet, elasticitet och fasthet. Det finns hudvårdspreparat som återställer hudens ungdomlighet, stimulerar cellerna och reparerar huden.

 

ANTI-AGING - FÖREBYGGANDE
Åldersförebyggande behandling startar tidigt. Dessa hudvårds- produkter skyddar och tillför näring. Produkterna hindrar effektivt att skador uppstår pga. miljöpåverkan och de förbättrar dessutom hudens kvalite'.

 

ACNE
Behandla acne professionellt.
Acne orsakas av en överaktiv fett- produktion, döda hudceller och s.k. P-acne bakterier. De främsta åtgärderna för att behandla acne är att dämpa fettproduktionen, ta bort bakterierna och återställa hudens fett och fuktbalans.

 

KÄNSLIG / ALLERGISK HUD
behandlas med försiktighet. Visst kan det finnas en ärftlig benägenhet, men det är ändå vår livs stil och miljö som bryter ned hudens försvars-mekanismer och gör den röd och irriterad.

 

HYPERPIGMENTERING
Kosmetiskt anses åldersfläckar, ärr efter acne, svarta prickar och missfärgningar vara de svåraste hudproblemen att komma tillrätta med. Men färgförändringar kan behandlas med preparat som gör huden ljusare.

 

ANVÄND SOLSKYDD
Det finns produkter som kan återge även den mest uttorkade hud mjukhet, spänst och fasthet. Solskyddspreparat med brett spektrum och hög solskyddsfaktor (SPF 15 eller högre) är det enda som bevisats kunna skydda huden mot ett för tidigt åldrande.

 
 
 
Malmö City Laser,  Norregatan 6,  211 27 Malmö,  Skåne län,   040 - 30 00 84    info@malmocitylaser.com