Startsida Hårborttagning Kärl  Ben Kärl  Ansikte Pigmentfläckar Skinrejuvenation
Rosacea Restylane Kemisk  Peeling Hudvård Samarbetar med Om oss Vägbeskrivning
         
   

Laserbehandling - Kärl på benen

Vi som jobbar på Malmö City Laser
har medicinsk utbildning

 
 

Som första klinik i Skandinavien (år 2005) kan vi erbjuda behandling av blodkärl på ben med Lux 1064 ND: YAG-Laser från Palomar. Behandlingen är speciell i sitt slag på grund av deras patenterade pulsteknologi och avkylningssystem för huden.

Synliga blodkärl på benen är ett stort problem för många. De vidgade kärlen, åderbråck har blivit grövre p.g.a. svagheter i kärlväggarna som då blir slingringa och grova. En annan typ är spindelkärl, de är små och ytliga, röda och lilafärgade, kan ses som nät.

Vilka typer av kärl kan behandlas?
Du kan nu även behandla grövre kärl och lättare åderbråck, vanligen de djupare blå kärlen. Borttagning av ådernät och ytliga kärl så kallade spindelkärl eller spiders.

Du kan inte behandlas om du äter blodförtunnande mediciner eller haft blodproppar.

Hur går en behandling till?
Med Lux 1064 ND: YAG-Laser kan vi nu skonsamt ta bort kärlbristningar. Vid en behandling passerar ljuset hudytan och drar ihop kärlen på djupet, utan att det blir några sår eller skorpor på huden. Som regel tar det någon månad innan kärlen helt är borta, under tiden kan det bli en rodnad eller gulbrun strimma längs kärlet. Ibland kan det bli ett litet blåmärke som också försvinner bort. Oftast syns det nästan inget efter en behandling. Du kan behandlas även om du har solat eller har mörkare hudfärg.

Kommer kärlen tillbaka?
De kärl som försvunnit, kommer som regel inte tillbaka. Kärlbristningar på benen är vanligtvis ärftigt, därför kan nya brusta blodkärl bidas efter något eller några år, vilka kan behöva ny behandling.

Du får inte sola på 4 veckor efter behandlingen.

 
Klicka på bilden
för rörlig bild
ND: YAG-Laser
Lux 1064
 
 
 
Malmö City Laser,  Norregatan 6,  211 27 Malmö,  Skåne län,   040 - 30 00 84    info@malmocitylaser.com